Венера е планетата на изкуството, романтиката, удоволствието и красотата На 27 октомври Венера

...
Венера е планетата на изкуството, романтиката, удоволствието и красотата
На 27 октомври Венера
Коментари Харесай

Кармична Венера влиза във Везни: ако сте от земните знаци ДЕВА, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ силни победи!

Венера е планетата на изкуството, романтиката, удоволствието и хубостта
На 27 октомври Венера влиза в знака Везни и ще остане там до 21 ноември.

Това, което е в действителност особено за Везните, е по какъв начин тя подхранва човешката ни потребност от общественост, връзка, партньорство, обич, семейство и другарство. Тя слуша деликатно и предлага чудесни препоръки.

Знакът Везни е този, който дава отговор за партньорските взаимоотношения, частния бизнес, хубостта и разбирателството.

Поради тази причина от една страна интервалът е доста подобаващ за задълбочаване на към този момент съществуващи взаимоотношения и превозване на ползотворно време с колегата. От друга страна, разположението на Венера във Везни ще е доста ползотворно за тези от нас, които развиват частен бизнес или работят с пълноправен сътрудник. Възможно е те да стартират нови значими планове, които в бъдеще ще се окажат извънредно печеливши. Венера ни демонстрира и какво ще притегля интереса ни през интервала и какво ще ни харесва да вършим. Поради тази причина е доста евентуално да се втурнем да се занимаваме с обзавеждане или преаранжиране на жилищата си, с разкрасителни или спа процедури или с замяна на облекла от дрешника ни.Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Везни на въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци, както и на хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Те ще реализират намисленото с лекост и финес. И персоналните им и професионалните им партньорства се чака да се развиват и разпростират по метода, по който желаят. Движете се постепенно и бъдете почтени, не покорни или несигурни.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да чакат изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват. През интервала ще използвате повече сексапил, в сравнение с нападателно държание, с цел да получите това, което искате по време на този цикъл. И това ще бъде вашата печеливша тактика

Земните знаци Козирог, Телец и Дева ще се усещат финансово постоянни през интервала. Възможно е да получат забавени заплащания или хонорари. Останете ясни и отворени в общуването, както със себе си, по този начин и с другите. Застанете покрай тези, които ви карат да се чувствате спокойни и оценени.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са на сантиментална вълна и по всяка възможност ще са мощно ангажирани с обичан човек. Бъдете готови да преговаряте и да правите компромиси. През този интервал ще бъдете склонни да търсите баланс в персоналната си среда.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР